Učbeniški sklad

OBVESTILO O UČBENIŠKEM SKLADU IN POTREBŠČINAH ZA NOVO ŠOLSKO LETO 2018/2019

Spoštovani starši,

vsi učenci naše šole (centralne šole in obeh podružničnih šol) si lahko brezplačno izposodijo učbenike iz učbeniškega sklada.

Tudi učenci 1. razreda si na začetku šolskega leta iz učbeniškega sklada izposodijo komplete učnih gradiv (Lili in Bine 1), ki jih ob zaključku šolskega leta vrnejo.

Če ne želite, da vaš otrok uporablja učbenike iz našega učbeniškega sklada, prosimo, da izpolnite Izjavo o odpovedi učbenikov iz učbeniškega sklada (povezava na obrazec), ki jo podpisano vrnete skrbnici (knjižničarki) učbeniškega sklada najkasneje do 22. 6. 2018.

Ob zaključku pouka učenci izposojene komplete vrnejo v sklad. Če učenec vrne poškodovan(e), uničen(e) ali izgubljen(e) učbenik(e), je po 10. členu Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov potrebno plačati odškodnino.

DELOVNE ZVEZKE in potrebščine po izboru učiteljev kupite v knjigarni, ki jo izberete sami.

Prosimo, da preverite istovetnost seznamov na naročilnicah ponudnikov (knjigarn) z aktualnim seznamom učnega gradiva, saj za napake pri tiskanju ne odgovarjamo.

Na spodnjih povezavah najdete aktualne sezname učnega gradiva za šolsko leto 2018/2019, ki so jih izbrali učitelji posameznih strokovnih aktivov.

S spoštovanjem,

 

Mirjana Jelančič, prof.,
ravnateljica

Danijela Dornik, univ. dipl. bibl.,
skrbnica učbeniškega sklada


IZJAVA O ODPOVEDI UČBENIKOV IZ UČBENIŠKEGA SKLADA

Seznam učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin

Sevnica Loka Studenec
Učbeniki Učbeniki Učbeniki
Delovni zvezki Delovni zvezki Delovni zvezki
Potrebščine Potrebščine Potrebščine