ZAKLJUČNI IZLET STUDENČANOV

Objavljeno: 12.06.2015 | Avtor: mlampret

Učenci in učiteljice Podružnice Studenec smo obiskali muzej na prostem na Muljavi. Obiskali smo Jurčičevo domačijo, spoznali, kje je Krjavelj hudiča na pol presekal in kako si »baba« jezik brusi. V Županovi jami smo srečali palčke. Šele na Otočcu smo prišli do čisto pravega sladoleda. Izlet je bil odličen.

Erika Anzelc Intihar


ZAKLJUČNI IZLET

S Studenca smo se odpeljali v Županovo jamo. V Županovi jami smo videli steklene palčke. Z avtobusom smo se odpeljali  na Muljavo. Tam smo skakali gumitvist in jedli bonbone. Na koncu smo šli na grad Otočec. Tam smo si šli kupit sladoled. Ta dogodek mi je bil zelo všeč.

MANUELA BANOVIĆ, 1. RAZRED STUDENEC


 

S Studenca smo se peljali v Županovo jamo. Na odru smo peli. Odpeljali smo se na Muljavo. Videli smo Krjavljevo kočo, Josipovo kočo, dedovo kočo, čebelnjak, svinjak in kaščo. Odpeljali smo se na Otočec. Videli smo prijatelja od gospe učiteljice Andreje.

NIK STRNAD, 1. RAZRED STUDENEC


S Studenca smo se odpeljali v Županovo jamo. V Županovi jami smo videli steklene palčke. Z avtobusom smo se odpeljali na Muljavo. Tam smo skakale gumitvist in jedli bonbone. Na koncu smo se odpeljali na Otočec. Tam smo si kaj kupili.

LIA FALEŽ, 1. RAZRED STUDENEC

Loading

Accessibility