INFORMACIJE – 13. 3. 2020

Objavljeno: 13.03.2020 | Avtor: Aleš Tuhtar

Spoštovani starši!

S ponedeljkom, 16. 3. 2020 (do vključno nedelje, 29. 3. 2020), zaradi izrednih razmer, zapiramo šolske stavbe. V tem času ne bo pouka in drugih dejavnostih v prostorih šole. Starši učencev, ki so danes manjkali, lahko še danes do 16. ure prevzamete stvari svojih otrok. Učencem bomo v času zaprtja šolske stavbe omogočili pouk na daljavo, ki bo potekal preko interneta. O podrobnostih vas bomo obveščali preko eAsistenta in šolske spletne strani, zato vas prosimo, da spremljate naše objave.

POLEG TEGA JE ZELO POMEMBNO, DA VSI UPOŠTEVAMO NAVODILA IN USMERITVE NIJZ IN OSTALIH INSTITUCIJ GLEDE OMEJEVANJA SOCIALNIH STIKOV.

Hvala za razumevanje.

_______________

Založbi Rokus Klett omogoča od 16. 3.  dalje brezplačen celodnevni dostop do vseh naših elektronskih in interaktivnih gradiv (učbenikov, delovnih zvezkov, samostojnih delovnih zvezkov in vadnic), ne glede na to, gradivo katere založbe uporabljate. Na spodnjih povezavah najdete gradiva primerna za vašega otroka.

Navodila za prijavo do gradiv.

Postopek prijave/registracije:

    1. Na izbranem portalu kliknite na gumb Prijava.
    2. Če ste že uporabnik portala, vnesite svoj e-naslov in geslo ter sledite navodilom. Če na portal dostopate prvič, kliknite na polje Nimam še uporabniškega računa in vnesite zahtevane podatke. Tako se boste registrirali in ustvarili uporabniški račun.
    3. a.    Na portalu iRokus.si gradiva v svojo iZbirko dodate s klikom na gumb Dodaj brezplačna gradiva.
      b.    Na portalih Lilibi.si, Radovednih-pet.si in iRokusPlus.si pa vas bodo vsa gradiva že čakala v vaši iZbirki.

Priporočamo uporabo brskalnika Mozilla Firefox.

_______________

Od 23. 3. 2020 dalje, bodo na spletni strani šole strokovni aktivi pričeli z objavljanjem gradiv za delo učencev doma. Gradiva boste našli na zavihku ”ZA UČENCE”. Želimo vam vse dobro.

Loading

Accessibility