Vabilo na praznično delavnico

Objavljeno: 17.11.2022 | Avtor: Martina Trbovc

Spoštovani starši.

Bliža se december in s tem čas, ki ga v Loki obeležimo zelo praznično. Pred nami je čaroben mesec, mesec december. V pričakovanju prvih snežink in zimskih radosti, dišečih cimetovih piškotov, tisočerih lučk in obiska dobrih mož, bomo z različnimi dobrimi dejanji tudi mi poskrbeli za veselo praznično vzdušje.

Mali in veliki bomo začeli praznični december že v četrtek, 24. novembra, ko bomo izvedli tehniški dan. Izdelovali bomo adventne venčke iz naravnega materiala, ki bodo obešeni na ograjo ob sprehajalni poti ob Savi.

Za pomoč smo prosili učence. V tednu pred izdelovanjem zbirajo in nabirajo naravni material (veje, zimzelene veje – bršljan, rododendron, smrekove vejice, razne storže, želod, orehe, šipek, mah, razno posušeno cvetje (sivko, hortenzije nap.), okrasna jabolka, suhe krhlje pomaranče, limone…). Vse skupaj lahko prinesejo v šolo dan pred izdelovanjem ali pa v četrtek.

K sodelovanju in ustvarjanju vabimo tudi vas.

Pridružite se nam na praznični delavnici v četrtek, 24. 11., od 10. do 11. ure, v šoli. Pomagali nam bodo tudi člani turističnega društva in gospa Renata Felicijan iz cvetličarne Zelena Pika.

Skupaj prispevajmo v mozaik dogodkov v sklopu Vencembra v Loki.

Vabljeni.

Martina Trbovc, vodja podružnice

Loading

Accessibility