TEDEN OTROKA, 3. 10. – 6. 10. 2016

Objavljeno: 30.09.2016 | Avtor: Erika Anzelc Intihar

Spoštovani starši! 

       

V Tednu otroka smo pripravili različne dejavnosti in bo naš pouk potekal malo drugače. Prosimo, da imajo učenci na dan, ko smo na šoli, s seboj torbo s peresnico, z barvicami, flomastri, škarjami, lepilom; v torbi naj bo tudi prtiček za malico, zvezek za SPO ali NIT. Za domačo nalogo bo vedno branje knjig, ki si jih bodo učenci sposodili v šolski knjižnici.

Za jesenski pohod naj bodo primerno oblečeni in obuti, s seboj naj imajo nahrbtnik, kamor bomo dali šolsko malico. V nahrbtnikih naj ne bo gaziranih pijač in raznih slanih prigrizkov. Enako velja za sredo, ko imamo kulturni dan in  gremo v muzej  na  Grad Rajhenburg pri Brestanici. Stroške obiska gradu – 4,5€ ( kjer bodo učenci sodelovali v dveh delavnicah ) bomo delno ali v celoti krili iz Šolskega sklada. Prevoz bomo pokrili iz fonda šolskih prevozov. Plačilo bo po položnici v mesecu oktobru.

V nedeljo, 9. 10. 2016, bomo izvedli nastop za Društvo izgnancev Studenec. Prosimo, da vašega otroka pripeljete do gostišča Janc ob 8. 15 uri. Nastop in manjša pogostitev bo trajala do predvidoma 9.00. Hvala za razumevanje.

 

Loading

Accessibility