Športni dan 4., 5. r. – Pohod na Lovrenc

Objavljeno: 22.06.2020 | Avtor: Barbara Vidic

Pohod na Lovrenc

Danes, 12. 6. 2020, smo učenci 4. in 5. razreda šli na pohod na Lovrenc. Bili smo na svežem zraku in še bolj spoznali okolico naše šole.

Prvo postajališče smo imeli pri Lovski koči Radež. Na poti smo se večkrat ustavili, da smo pili vodo. Hodili smo 3 ure po gozdu in cesti. Za malico smo imeli sendvič, jabolko, vodo in sok. Na Lovrencu smo do konca pojedli. Na poti nazaj smo videli različne živali.

Športni dan mi je bil všeč, ker smo veliko hodili. To bi z veseljem ponovil še kdaj.

Nik Zupančič, 4. L

 

Pohod na Lovrenc

V petek, 12. 6. 2020, smo ob 8.00 učenci 4. in 5. razreda odšli na pohod na Lovrenc. Iz Loke smo odšli do Lovse koče Radež, kjer smo pojedli malico, ki smo jo dobili v šoli. Ko smo pojedli, smo se igrali skrivalnice, potem pa nadaljevali pot. Nekaj časa smo hodili po cesti, potem pa po gozdu. Sledili smo markacijam in prišli do Lovrenca. Usedli smo se na klop in pojedli preostanek malice. Na vrhu smo se fotografirali in odšli nazaj do šole.

Pohod mi je bil všeč in želim si ga še ponoviti.

Katarina Strajnar, 4. L

Pohod na Lovrenc

Danes, 12. 6. 2020, smo se odpravili na Lovrenc. Na pohod smo šli učenci 4. in 5. razreda. Na poti smo se najprej ustavili pri Lovski koči Radež in tam pojedli malico. Nadaljevali smo pot po gozdu in videli dva različna polža: lazarja in navadnega polža. Na Lovrencu smo pojedli preostanek malice in se fotografirali. Ko smo prišli nazaj v šolo, sem bil zelo utrujen.

Ta športni dan mi je bil zelo všeč, saj smo bili v naravi in rad bi ga še kdaj ponovil.

Carllo Kirn, 5. L

 

Pohod na Lovrenc

V petek, 12. 6. 2020, smo šli od šole na pohod. Vsak je vzel svoj nahrbtnik, kuharica nam je dala sendvič, Frutabelo, sok in vodo, nato pa smo šli na pot. Najprej smo hodili mimo trgovine, po cesti mimo pokopališča do Lovske koče Radež. To je bila prva postaja. Imeli smo malico, lahko smo pili in se igrali skrivalnice. Nadaljevali smo pot. Prišli smo do gozda, tam nas je čakala dolga pot. Ko smo prišli na Lovrenc, smo do konca pojedli malico. Ko smo prišli nazaj v šolo, sem bil zelo utrujen.

Športni dan mi je bil zelo všeč, posebej tisti del, ko smo prišli na vrh Lovrenca. Z veseljem bi ga ponovil.

Amadej Tratar, 5. L

Loading

Accessibility