PRVI ŠOLSKI DAN – Lea Haler

Objavljeno: 2.09.2016 | Avtor: mlampret

Za nekatere težko pričakovan, za nekatere malo manj, je vendarle napočil 1. september. Vsi učenci naše šole smo se ob 8. uri zbrali na zunanjem igrišču, kjer so nas pričakali učitelji in gospa ravnateljica, ki nam je zaželela uspešno šolsko leto 2016/2017.

Devetošolci so pospremili naše nove radovedne prvošolčke do njihovih razredničark. Preden pa smo se tudi vsi ostali s svojimi razredniki odpravili v svoje matične učilnice, je za dobro vzdušje poskrbel komik, Boštjan Gorenc (Pižama) in nas zabaval s svojimi smešnimi šalami in zgodbicami. Kot vsako leto smo se učenci v prvih šolskih urah z razredničarko bolje spoznali ter se seznanili z urnikom in novimi učitelji, ki nas bodo učili v tem šolskem letu. Ponovili smo tudi pravila šolskega reda.

Zdi se mi, da smo bili ob zaključku prvega šolskega dne vsi učenci veseli, da smo se po dolgem času spet videli. Čeprav bi nekateri rekli, da ne mislim resno, moram priznati, da sem pogrešala učitelje in sošolce in učitelje, od katerih vsakdan izveš kaj novega in zanimivega.

Lea Haler, 8. c

Foto

Fotogalerija

Loading

Accessibility