PRVI ŠOLSKI DAN, 1. 9. 2023

Objavljeno: 1.09.2023 | Avtor: Erika Anzelc Intihar

Spoštovani učenci, starši!

Počitnic je konec in pouk se bo kmalu začel. Pouk za prvošolce se bo začel v petek, 1. 9. 2023, ob 8. uri. Za učence od 2. do 5. razreda se bo dan začel kot preteklo leto ob 7.45. Kombi in avtobus bo vozil po ustaljenem voznem redu. Spremembe bodo objavljene na spletni strani šole. Prvošolčke bomo počakali na šolskem dvorišču, kjer jim bodo tutorji pomagali pri prvem sprehodu v šolski svet. Prvošolci bodo s poukom končali ob 10. 30, učenci od 2. do 5. razreda imajo pouk po urniku. Malica, kosilo, PB je kot ostale dni. Prevoz je samo prvi. Ne pozabite odjaviti kosila, če otrok ta dan ne bo imel kosila.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Učiteljice razredničarke:

1.razred: Mateja Prah (vodja podružnice) in Tamara Krulec

2., 3. razred: Erika Anzelc Intihar

4., 5. razred: Mirjana Jelančič

Učiteljici v PB: Sonja Revinšek Zalezina in Teja Rozman

Športna pedagoga: Jerneja Gabrič in Matic Stegne

Učiteljici TJA: Nina Kreže in Danica Prnaver

Vse vas lepo pozdravljamo in vam pošiljamo lepe misli. Veselimo se snidenja z otroki, njihovih iskrivih nasmehov in da otroški vrvež napolni šolske hodnike.

Mateja Prah

vodja podružnice POŠ Studenec

Loading

Accessibility