POKAL PRIMORSKE in uspehi naših učencev

Objavljeno: 3.03.2023 | Avtor: Damjana Zupančič Lisec

Na letošnjem prvem Pokalu Primorske, ki ga je organiziralo Društvo za borilne veščine Piran v sodelovanju s Karate zvezo Slovenije so nastopili tudi najmlajši tekmovalci Kluba borilnih veščin Sevnica. Mlade sevniške karateiste sta na tekmovanju spremljala trenerja Denis in Jurij Orač.
Njihov prvi debitantski nastop je bil več kot odličen saj so mlajši 7-letni dečki v kategoriji U8 osvojili kar tri medalje od štirih. Miha Kozinc je bil srebrn, Žiga Božič in Tadej Požun pa bronasta. Dekleti Lejka in Amila se nista uspeli uvrstiti v polfinale. Je pa zato ekipa mlajših dečkov (U8) v postavi Žiga Božič, Miha Kozinc in Tadej Požun v višji starostni kategoriji U10 z odliko opravila s konkurenco in na koncu zasluženo osvojila 1.mesto. Sledil je še nastop deklet oz. mix kata tima v postavi Amila Majanović, Žiga Božič in Lejla Jeler, ki so na koncu osvojili zasluženo srebrno medaljo.

Vsem iskrene čestitke za odlične nastope. Vodstvo kluba se za izkazano pomoč zahvaljuje Občini Sevnica, podjetju Tanin Sevnica in EL-PRO Damjan Božič, s.p.

Pregled rezultatov tekmovalcev KBV Sevnica:
Kata ekipno dečki U10
1.mesto KBV Sevnica (Žiga BOŽIČ, Miha KOZINC in Tadej POŽUN)
Kata ekipno mix U10
2.mesto KBV Sevnica (Lejla JELER, Žiga BOŽIČ in Amila MAJANOVIĆ)
Kata posamezno dečki U8
2.mesto KOZINC Miha
3.mesto BOŽIČ Žiga
3.mesto POŽUN Tadej
Kata posamezno deklice U10
5.mesto JELER Lejla
Kata posamezno deklice U12
12.mesto MAJANOVIĆ Amila

Vir: KBV Sevnica
www.kbv-sevnica.org

Accessibility