Počitnice so tu!

Objavljeno: 29.06.2021 | Avtor: Martina Trbovc

Šolsko leto se je končalo.  Letošnje je bilo res nekaj posebnega. Nova znanja in spretnosti ste pridobivali pri pouku v šoli in na daljavo.  Leto je bilo dolgo in polno izzivov, lepih dogodkov, lepih ocen in tudi kakšnega razočaranja.

Počitnice so tu. Izkoristite vsak dan za kaj lepega. Vzemite si čas za branje, vzemite si čas tudi za prijatelje, sošolce in sorodnike in počnite stvari, ki jih imate radi.

Učite se plezati po drevesih, naučite se skuhati jed, ki jo imate najraje, pripravite večerni piknik, naučite se postaviti šotor in prespati v njem, naučite se pisati pesmi in šale. Naučite se, da boste znali poskrbeti sami zase.

Verjamem, da si zaslužite najboljše počitnice na svetu. To pa so tiste, ki so pustolovske ali raziskovalne. Zanimive dogodivščine lahko objavite v ekipi presenečenja, v aplikaciji MS Teams.

Ob koncu  vam čestitam za uspešen zaključek šolskega leta in vam vsem želim srečne in brezskrbne počitniške dni z željo, da se 1. septembra vsi zdravi zopet srečamo v šolskih klopeh v naši skupni hiši učenosti.

Petošolcem pa srečno v Sevnici. Pogrešali vas bomo.

Martina Trbovc,

vodja podružnice

Loading

Accessibility