Osrednja športna prireditev leta s podelitvijo priznanj

Objavljeno: 26.02.2019 | Avtor: mlampret

Na prireditvi Športnik leta 2018 so bila minuli petek, 22. februarja, podeljena priznanja za izstopajoče dosežke na področju športa.

Naziv športnice leta 2018 je prejela članica DVB Ippon Sevnica in članica slovenske kadetske ju-jitsu reprezentance Maša Medvešek, športnik leta pa je tretje leto zapored postal rokometaš Blaž Janc, član poljske ekipe Vive Kielce in slovenski rokometni reprezentant, v imenu katerega je zaradi obveznosti priznanje prevzela njegova mama.

Priznanje za perspektivno športnico je prejela članica Atletskega kluba Sevnica Nika Dobovšek, za perspektivnega športnika pa prejel član sevniškega strelskega društva Marok Aleš Mitja Janc.

Kot najboljša športna prireditev v letu 2018 je bilo prepoznano osnovnošolsko finale tekmovanja v rokometu v organizaciji OŠ Sava Kladnika Sevnica, priznanje je prejela ravnateljica Mirjana Jelančič. Kot najboljša športna ekipa leta 2018 pa je bila nagrajena rokometna ekipa Osnovne šole Sava Kladnika Sevnica, ki so na tem prvenstvu pod vodstvom trenerja Igorja Povšeta osvojili naziv državnih šolskih prvakov.

Za ogled celotnega prispevka kliknite na povezavi:


 

Loading

Accessibility