ORIGAMI SRČKI ZA VALENTINOVO

Objavljeno: 18.02.2023 | Avtor: Tadeja Rupar

Valentinovo je praznik vseh zaljubljenih. Je praznik tudi vseh, ki se imajo radi in prijateljev. Na ta dan si poklanjamo različne drobne pozornosti, rožice, šopke, čokoladice… Takrat  postanejo dnevi vedno daljši in toplejši, za vsakim vogalom že rastejo zvončki in v zraku se že čuti pridih pomladi, ki se je vsi nadvse veselimo.

V ta namen so učenci pravljično ustvarjalnega krožka izdelali papirnata srca v origami tehniki, ki so jih podarili  ljubljeni osebi po želji. Za origami tehniko smo se odločili, ko smo se pridružili mednarodnem projektu iAERN. Ob različnih praznikih in posebnih priložnostih bomo pri projektu izdelovali različne izdelke v origami tehniki. Izdelke bomo pokazali tudi udeležencem drugih sodelujočih držav.

Če vam je naš srček v origami tehniki všeč, si ga lahko izdelate tudi vi. Med izdelovanjem srčkov smo fotografirali naše delo. Fotografije si lahko ogledate. Za lažje delo si lahko ogledate še posnetek na spletu in prepričani smo, da vam bo uspelo, saj je tudi prvošolcem. Želimo vam veliko ustvarjalnega uspeha.

Origami srce :    https://icreate-sl.womanexpertus.com/kak-sdelat-serdechko

Učenci pravljično ustvarjalnega krožka in učiteljica Tadeja Rupar

                 

                 

Loading

Accessibility