OKRASILI SMO ŠOLSKE HODNIKE

Objavljeno: 15.12.2021 | Avtor: Barbara Košar

V torek, 14. 12. 2021, smo imeli šestošolci in sedmošolci tehniški dan.

Zbrali smo se v svojih matičnih učilnicah. Ko je zazvonil zvonec, smo sedli v klopi. Malo smo se pogovorili, nato pa nam je učiteljica podala navodila za nadaljnje delo.

Kar pa nam je bilo pri navodilih najbolj všeč, je bilo to, da smo lahko ustvarjali v parih ali skupinah. Imeli smo veliko dela. Naša naloga je bila okrasiti svoje razrede in panoje pred njimi. S seboj smo prinesli precej različnega materiala, iz katerega smo izdelovali domiselne okraske: od papirnatih verig, vse do snežink, kapic, vencev … Naši izdelki so bili zelo raznoliki. Naredili smo jih ogromno in tudi vse razobesili. Po razredih so ostale snežinke, kapice, na panojih in hodnikih pa verige, božički ter ostalo okrasje.
Ko se sprehodite po hodnikih v pritličju, lahko vidite naše umetnine, ki zapolnjujejo hodnik s pisanimi barvami. Delo je potekalo umirjeno, začinjeno s kančkom glasbe, ki nas je sproščala. Pomočnica ravnatelja nas je pogostila  s slastnimi piškoti. Naš razred je zadnji dve uri gledal božični film z naslovom Grinch.
Naučili smo se veliko novih spretnosti, za katere verjamem, da nam bodo v življenju zelo koristile. Ta dan je bil super, saj smo dali domišljiji prosto pot pri ustvarjanju božičnih okraskov. Mislim, da niti enemu učencu ni bilo dolgčas.

Manca Marcola, 6. b

Loading

Accessibility