Odlični rezultati naših učencev na tekmovanju iz znanja zgodovine

Objavljeno: 3.04.2018 | Avtor: Sergeja Seljak

Tudi v tem šolskem letu so naši učenci tekmovali iz znanja zgodovine na temo Predmarčna doba. Veseli nas, da se je tekmovanja udeležilo veliko učencev.

Na šolskem tekmovanju je sodelovalo 39 učencev in 14 najboljših je prejelo bronasto priznanje. Učenci, ki so pokazali največ znanja, so se pomerili v znanju na območnem tekmovanju v Bistrici ob Sotli. Srebrna priznanja so prejeli: Nikolina Ilinčić, Nika Podlogar, Ana Košir, Neli Markl, Izidor Frece in Tomaž Sešlar.

Martin Zeme, Nikolina Ilinčić in Larisa Kozinc so poglabljali znanje z dodatno literaturo in se 17. marca udeležili državnega tekmovanja v Ljubečni. Vsi trije so se odlično izkazali, saj so s pridnim delom doma in v šoli, med 118 učenci dosegli zavidljive uspehe. Nikolina je bila med peščico tistih, ki so prejeli najvišje, zlato priznanje, Martin in Larisa pa srebrno priznanje.

Čestitkam se pridružuje tudi mentorica Marjeta Teraž, ki vam hkrati sporoča, da je bilo delo z vami prijetno in zabavno. Dokazali ste, da lahko ob primernem vodenju in vaši notranji motivaciji dosežete vse cilje, ki ste si jih zadali.

Mentorica Marjeta Teraž

Loading

Accessibility