NOVO ŠOLSKO LETO

Objavljeno: 25.08.2020 | Avtor: Damjana Zupančič Lisec

Sanjaj, ustvarjaj in ljubi življenje!

Timea Varga

 

Dragi učenci!

Počitniški dnevi se bodo počasi iztekli. Verjamemo, da ste si odpočili in da boste v novo šolsko leto vstopili zdravi, veseli in vedoželjni.

1. septembra 2020 vas zaposleni na OŠ Sava Kladnika Sevnica že nestrpno pričakujemo. Veseli smo, da se bomo ponovno vsi videli v šolskih klopeh.

Vse učence od 2. do 9. razreda pričakujemo ob 8. uri, prvošolčke pa ob 9. uri. Več o tem, kje boste počakali na svoje razrednike, vas obvestimo v naslednjih dneh.

Z letošnjim šolskim letom se namreč odpirajo vrata nekoliko drugačnemu razgibavanju možgančkov, telesa in duha. Življenje in delo na šoli bomo sproti prilagajali razmeram, zato je še toliko bolj pomembno, da smo v stalnem stiku. Samo skupaj bomo lahko kos vsem izzivom. Spremljajte šolsko spletno stran, kjer vam bomo v prihajajočih dneh sporočali vse pomembne informacije. V jeseni pa ponovno začenjamo s komunikacijo preko spletnih učilnic, zato vas prosimo, da si uredite vse potrebno, da boste lahko uporabljali eAsistent (dovolj je že osnovna, brezplačna različica).

Veselimo se ponovnega snidenja z vami.

Mirjana Jelančič, prof.,

ravnateljica

 

Okušajte življenje na vse možne načine: dobro-slabo, temno-svetlo, poletje-zima. Izkušajte vse dvojnosti. Ne bojte se izkušenj, ker več izkušenj imaš, bolj  zrel postaneš.

OSHO

Loading

Accessibility