NEPOZABEN DAN V GADALANDU

Objavljeno: 22.05.2023 | Avtor: Barbara Košar

Pri razredni uri smo letos izpolnjevali vprašalnik o nekajenju ter zdravju nasploh. Razredničarka je naše odgovore posredovala naprej, nato pa je sledilo presenečenje. Po nekaj mesecih smo bili Lejla Jazbec, Viktorija Hribšek in Ažbe Lekše poklicani po šolskem radiu k ravnatelju v zbornico. Povedal nam je, da smo bili izžrebani, nagrada pa je brezplačni izlet v Gardaland. Bili smo šokirani, saj nismo pričakovali, da bomo v resnici šli na pot.

V soboto, 20. 5. 2023, smo se ob 3.00 zjutraj z Manjo Ostrelič odpeljali s šolskim avtomobilov na zbirno mesto v Ljubljani. Ob 5.00 uri zjutraj smo se  z dvema avtobusoma  vsi izžrebani slovenki sedmošolci odpravili proti Gardalandu. Prispeli smo okoli 10.00 ure dopoldan. Med čakanjem na karte smo dobili majice in se z njimi tudi  slikali. Po vstopu smo se že lahko odpravili na različne atrakcije. Okoli 13.00 smo imeli kosilo. Po kosilu smo lahko zopet do 18. ure preizkušali različne zabavne zadeve, ki jih ni bilo malo.

Lejla, Viktorija in eden učenec iz druge šole smo bili bolj po adrenalinskih atrakcijah, Ažbe in  dve dekleti iz druge šole pa bolj fantazijskih. Nama je bila ta izkušnja zelo všeč, saj je bila zabavna in zelo vznemirljiva.

Ob 19.00 smo se odpravili proti Ljubljani. Okoli 2.30 smo srečno pripeli v Sevnico in utrujeni odšli domov.

  Lejla Jazbec in Viktorija Hribšek, 7. b

 

 

 

Loading

Accessibility