DOBILI SMO NOVO ZVEZDO ŠOLE

Objavljeno: 12.05.2019 | Avtor: Ivica Jevševar Kovačevič

V petek, 12. 5. 2019, se je s finalno prireditvijo končalo tekmovanje Zvezda šole. Pred nastopi finalistk sta zaplesali Maruša Žnidaršič in Anja Ošlovnik. Za njima so se predstavile finalistke. Glasove publike so skušale osvojiti Maša Vilčnik, Mila Vurnek in Kaja Vilčnik ter Katarina Rau. Maša se je tako kot na predhodnih prireditvah predstavila z brezhibno izvedbo zanimive plesne točke. Sledil je odličen nastop z domiselno koreografijo plesalk Kaje Vilčnik in Mile Vurnek. Katarina Rau se je za naslov zvezda šole potegovala s pevsko točko.

Največ glasov je publika namenila prvošolki Maši Vilčnik. Drugo mesto sta osvojili petošolka Kaja Vilčnik in drugošolka Mila Vurnek, tretje mesto pa četrtošolka Katarina Rau.

Organizatorke prireditve so vsem finalistkam podelile medalje. Vse tekmovalke so bile deležne čestitke in sladke nagrade gospe ravnateljice. Nagrado ter pohvalo za trud in izkazane sposobnosti je namenila tudi organizatorkam prireditve.

Ravnateljici in njenemu pomočniku Alešu Tuhtarju se zahvaljujemo za podporo organizatorkam prireditve ter nastopajočim in za pomoč pri ozvočenju.

Vsi, ki smo prireditev redno spremljali, čestitamo vsem udeležencem in organizatorkam, ki so izkazale odlične organizacijske in voditeljske sposobnosti.

 

Ivica Jevševar Kovačević, Jerneja Dreža

 

Loading

Accessibility