DAN DRUŽINE – POZDRAV POMLADI

Objavljeno: 30.04.2016 | Avtor: MArjeta Teraž

Na naši šoli že od leta 2008 organiziramo dobrodelno prireditev Pozdrav pomladi. Zbran denar je namenjen šolskemu skladu, ki finančno podpira učence, da se lahko udeležijo različnih dejavnosti.

Tudi letos smo na lep in sončen pomladni petek organizirali dobrodelno prireditev, na kateri je sodelovalo veliko učencev, učiteljev in zunanjih sodelavcev, ki so si prostovoljno vzeli čas in nam pomagali.

Prireditev je slavnostno otvoril šolski ansambel, govor pa je imela gospa ravnateljica Mirjana Jelančič. Po otvoritvi je sledilo štiriurno druženje v različnih delavnicah. Učenci, starši in vsi drugi obiskovalci so se lahko učili osnov prve pomoči in klekljanja, se pomerili v igri med dvema ognjema, hokeju in kraji zastavic, hodili po vrvi, se udeležili kolesarskega izleta in drugih zanimivih dejavnosti. Kuharice in učenci so skupaj pripravili pice, čevapčiče in palačinke za vse, ki so se na delavnicah že utrudili in so se želeli okrepčati. Skozi celotno prireditev sta nas zabavala šolski ansambel in skupina Makadam.

Do sedaj smo za udeležbo na različnih delavnicah prodajali kupončke. Zaradi nove zakonodaje letos to ni bilo mogoče, zato smo zbirali prostovoljne prispevke. Bili smo v skrbeh, saj nismo vedeli, če bomo zbrali dovolj denarja za vse nastale stroške. Na koncu prireditve pa smo bili prijetno presenečeni, saj smo zbrali največ do sedaj. Udeleženci so s svojimi prostovoljnimi prispevki zbrali kar 2800 evrov.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri organizaciji in izvedbi prireditve ter dokazali, da imamo v našem kraju dobrosrčne ljudi.

Tinkara Jene, 9. b

Loading

Accessibility