BOJ ZA ZMAGO NA TEKMOVANJU V ROKOMETU

Objavljeno: 16.01.2016 | Avtor: MArjeta Teraž

V sredo, 6. Januarja 2016, je potekalo občinsko tekmovanje osnovnih šol v rokometu. Dekleta, ki smo zastopala našo šolo in naš mentor Igor Povše, smo se odpravili v Brežice.
Vse tekmovalke smo bile na začetku malo živčne, saj še nikoli nismo nastopile na tekmovanju s tako spremenjeno in pomlajeno ekipo. V garderobah smo se preoblekle v naše modre drese in se odpravile na igrišče, kjer smo se začele ogrevati. Med ogrevanjem smo se nekoliko sprostile. Sodnik je s piskom piščali naznanil začetek igre. Nasprotnice Brežičanke so kmalu povedle z golom. Igra je bila zelo groba in naše nasprotnice so imele trdno obrambo in močno smo se morale potruditi, da smo se zoperstavile vsakemu napadu posebej. Igra se je končala z rezultatom 24:14 za naše nasprotnice.
Po tekmi je sledila podelitev pokalov in priznanj. Učenke OŠ Sava Kladnika Sevnice smo osvojile pokal za doseženo drugo mesto; Lea Haler je prejela priznanje za najboljšo igralko in Ajda Trbovc za najboljšo vratarko tekme. Po podelitvi je sledilo fotografiranje in pot domov. Vse smo bile še vedno precej polne adrenalina in ponosne na dosežen rezultat; saj smo se uvrstile v nadaljnje tekmovanje.
Ajda Trbovc, 9. a
OŠ Sava Kladnika Sevnica

Loading

Accessibility