CŠOD 4. razred – Rebeka Dolinšek

Objavljeno: 11.12.2018 | Avtor: mlampret

Šola v naravi

V šolo v naravi smo odšli 3. 12. 2018. Z avtobusom smo se napotili proti Trebnjem in naprej po ovinkasti cesti do Čateža. Prispeli smo na cilj, v CŠOD Čebelica. Pred vhodom nas je pričakal vodja Čebelice, gospod Damjan. Odšli smo v garderobo, nato v avlo in v jedilnico, kjer smo pojedli malico in dobili navodila za bivanje. Potem smo si v parih pomagali nesti kovčke do sob, tam smo oblekli postelje in razpakirali kovčke. Imeli smo dve uri prostega časa. Potem smo imeli kosilo in po kosilu smo se z gospodom Matejem odpravili ven in smo orientirali zemljevid. Potem smo se z učiteljico Živo igrali igre. Zvečer smo odšli na Zaplaz, kjer smo izvedeli, da je kraj Čatež dobil ime po škratu Čatežu. Naslednji dan smo imeli zabavo in kolesarjenje, zadnji dan pa smo streljali z lokom.

Imela sem se res lepo.

Katarina Rau

Šola v naravi

V šoli v naravi smo bili v Čatežu pri Trebnjem, v domu Čebelica. Tam smo bili tri dni.

Naše dejavnosti so bile orientacija z zemljevidi, zabava, lokostrelstvo, izdelava vozila na balon. Zbudili smo se ob 7.00, učitelja Damjan in Matej sta prižgala glasbo, da smo se lažje zbudili. Potlej smo se oblekli in umili zobe, potem pa smo šli na zajtrk. Nato je bil sestanek in vsi smo morali priti, saj smo imeli dejavnosti. Vsak razred je imel drugo dejavnost. Ko smo končali, smo šli na kosilo. Na vsaki dejavnosti smo bili uro in pol. Ko je bil večer, smo šli najprej večerjati, potem smo se umili in šli v posteljo.

Naučil sem se, da so čebele zelo pomembne in da z lokom ni lahko streljati. Najbolj se mi je vtisnilo v spomin lokostrelstvo. Osebe, ki sem jih spoznal so, vodja Damjan, učitelj Matej in učiteljica Živa. Všeč mi je bilo, ker smo tam spali.

 Luka Zavrl

Šola v naravi

V šoli v naravi smo bili od 3. 12. do 5. 12. 2018. Bili smo v Domu Čebelica, v Čatežu pri Trebnjem. Vsak dan smo imeli dejavnosti, kolesarjenje, lokostrelstvo, orientacija z zemljevidom in kompasom. Spoznali pa smo učiteljico Živo, učitelja Mateja in vodjo doma Damjana, ki so nam pomagali pri dejavnostih. Za nekatere dejavnosti smo šli na teren. Všeč mi je bilo lokostrelstvo. Doživel sem veliko novih stvari, ki so mi bile všeč. Naučil sem se, da je za vsako stvar treba potrpeti. Imeli smo se super.

Kris Stanić

Fotografije so objavljene na naslovu http://www.ossevnica.si/galerija/csod-4-razred-rebeka-dolinsek/

Loading

Accessibility