Evropski teden mobilnosti 2018

Objavljeno: 15.09.2018 | Avtor: mlampret

Spoštovani.

V času Evropskega tedna mobilnosti 2018 bo po sevniških šolah in vrtcih že po tradiciji potekalo več aktivnosti. Letošnja posebnost pa je povabilo Občine Sevnica k sodelovanju v pohodniškem izzivu »Sevnica, gibaj se!«

Zadovoljen občan je zdrav občan, in z željo krepitve motivacije h gibanju kot ene ključnih prvin zdravega življenjskega sloga je Občina Sevnica pripravila posebno spletno aplikacijo, ki beleži pohode in druge aktivnosti,  število prehojenih kilometrov in sočasno tudi prihranek izpusta CO2.

Gre za pohodniški izziv, namenjen vsem generacijam. Aktivnosti – to so lahko pohodi, sprehodi, tek,  tudi izlet s kolesom ali opravki, ki jih dnevno izvajate brez prevoznih sredstev –  je možno vnašati v spletni portal http://gibaj.sevnica.si, kjer so zabeležena tudi vsa navodila.  Spletna stran je prilagojena tudi za uporabo na mobilnih napravah.

Prijazno vabljeni k sodelovanju v akciji »Sevnica, gibaj se!«, ki se z aktivacijo aplikacije pričenja v nedeljo, 16. septembra in zaključi v soboto, 22. septembra.

Občina Sevnica.

S klikom na logotipu se povežite s spletno stranjo Sevnica, gibaj se! – Evropski teden mobilnosti 2018.


Loading

Accessibility