Video-poslanica pred pričetkom novega šolskega leta s strani župana Občine Sevnica

Objavljeno: 1.09.2020 | Avtor: Aleš Tuhtar

Spoštovani.

Opremljeni z izkušnjo druge polovice preteklega šolskega leta, ki je tudi vzgojo in izobraževanje postavila v drugačne okvirje, se podajate v novo šolsko leto, polno novih izzivov in pričakovanj.

Občina Sevnica se kot ustanoviteljica osnovnih šol, vrtcev in glasbene šole zaveda, da so priprave na letošnje šolsko leto zaradi sistemskih ukrepov za preprečevanje širjenja virusa COVID-19 za vas drugačne kot v preteklih letih in zato bistveno bolj zahtevne. Za vsa vaša prizadevanja se vam iskreno zahvaljujem.

Verjamemo, da informiranje pomembno pripomore k ozaveščanju o pomenu samozaščitnega ravnanja. V luči pričetka novega šolskega leta, kar sovpada s splošnim zvišanjem aktivnosti na vseh področjih dela, je kolektivni trud za izvajanje samozaščitnih ukrepov ključnega pomena.

Pripravljena je video-poslanica pred pričetkom novega šolskega leta. Vabim vas, da jo posredujete zaposlenim, učencem, staršem. Nastala je v želji po dodatni motivaciji in optimizmu, z iskreno željo, da vsak dan vstopate v prijetne in predvsem varne šolske dni.

 

Video je dostopen na WeTransfer povezavi https://we.tl/t-0ZHyecbE13 oziroma preko kanala Youtube na povezavi https://www.youtube.com/watch?v=iSo8bZYxB4w&feature=youtu.be.

 

Z lepimi pozdravi,

Srečko Ocvirk, župan

Loading

Accessibility