VESELO ŠPORTNO DOPOLDNE NA SEVNIŠKI ŠOLI

Objavljeno: 12.03.2016 | Avtor: MArjeta Teraž

V soboto, 12. 3. 2016, je na OŠ Sava Kladnika Sevnica potekala športna prireditev med dvema ognjema. Že v jutranjih urah so se pripeljali tekmovalci iz sedmih osnovnih šol, da bi se družili in pomerili med seboj.

Sevniški učenci so pripravili transparente, s katerimi so spodbujali tekmovalce. Nastopajoče in goste je ob deveti uri nagovoril gospod Marko Meden, vodja projekta med dvema ognjema in ravnateljica gospa Mirjana Jelančič.

V dvorani so navijači bučno navijali za svoje tekmovalce. Vzdušje je bilo čedalje bolj napeto, saj so si vse ekipe prizadevale zmagati. V prvih tekmah so vse tri sevniške ekipe učencev od prvega do šestega razreda zmagale. Sledil je napet boj za prvo mesto. Tudi naši učenci so se zelo izkazali.

Najmlajši učenci so osvojili tretje mesto, učenci 3. in 4. razreda pa drugo mesto. Najboljši med ekipami petošolcev in šestošolcev pa so bili naši fantje in dekleta, ki so premagali vse nasprotnike.

Srečanje se je končalo s podelitvijo spominskih daril vsem otrokom, ki so sodelovali na tekmovanju. Res smo preživeli lep športni dopoldan.

Alja Možina, 8. b

Loading

Accessibility