Uvrstitev rokometne in nogometne ekipe starejših dečkov OŠ Sava Kladnika Sevnica v polfinale državnega tekmovanja

Objavljeno: 16.03.2020 | Avtor: Barbara Košar

V sredo, 19. 2. 2020, je v športni dvorani pri OŠ Sava Kladnika potekalo četrtfinale državnega tekmovanja v rokometu za starejše učence. Tekmovanja so se udeležile rokometne ekipe naše šole, OŠ Sava Kladnika Sevnica, in rokometni ekipi OŠ Gorica Velenje in IV. OŠ Celje.

Naši fantje so izkazali precej borbeno igro proti močnemu nasprotniku, saj so številni igralci iz nasprotnih ekip hkrati tudi igralci posameznih klubov. Kljub naporni in težki mnogokrat tudi precej izenačeni bitki so na koncu slavili fantje z naše šole, ki so zasedli 1. mesto. Na 2. mestu so pristali fantje iz ekipe IV. OŠ Celje na 3. mestu pa ekipa OŠ Gorica Velenje.

Prav tako so se v prostorih športne dvorane v petek, 21. 2. 2020, v četrtfinalni tekmi v nogometu pomerile fantovske ekipe iz: OŠ Sava Kladnika Sevnica, OŠ II Murska Sobota, OŠ Ljudski vrt Ptuj in OŠ Gustava Šeliha Velenje. Končni izkupiček treh tekem je bil za mlade sevniške nogometaše uvrstitev na 2. mesto, kar jim je prineslo vstopnico za državno polfinalno tekmo.

Obema ekipama učencev OŠ Sava Kladnika Sevnica, tako rokometni kot nogometni, iskreno čestitamo in držimo pesti za čim boljšo uvrstitev na državnem polfinalnem tekmovanju.

                                                                                                                                                                      Aktiv ŠVZ

 

Loading

Accessibility