Utrinki 4. a o dejavnostih v CŠOD Čebelica

Objavljeno: 7.12.2017 | Avtor: Sergeja Seljak

Včeraj, v sredo, smo se četrtošolci vrnili s CŠOD Čebelica. Imeli smo razne dejavnosti, najbolj mi je bilo všeč lokostrelstvo. Zelo zabaven učitelj Rado nas je veliko naučil o držanju loka, pokazal nam je, kako se cilja v tarčo in nas postavil v vrste – levooki in desnooki. Vsi smo streljali po tri puščice. Na koncu smo pomagali učitelju in vse pospravili.

Ena Sekulić, 4. a

 

Z učiteljico Matejo in sošolci smo šli v CŠOD Čebelica. Prvi dan smo šli na sprehod. Med sprehodom nas je učitelj Matej pustil, da smo se valjali po snegu. Spoznali smo učitelje: Mateja, Radota in Živo. Zadnji dan smo imeli lokostrelstvo. Jaz sem levook, moji prijatelji pa desnooki. Ugotovili smo, da puščica potuje 200 km/h, učiteljeva pa kar 270 km/h.

Adrijan Miljanović, 4. a

 

V torek zvečer je bil pravi žur, saj smo imeli disko. Najprej smo prišli do vrat modre učilnice, potem smo vstopili. Tam je bila ogromna disko krogla, radio, zvočniki in barvne lučke. Najprej smo imeli šov talente, nato smo začeli plesati. Plesati smo vse do pol devetih. Nato smo se šli tuširat in umit zobe. Oblekli smo se v pižame, učitelji so ugasnili luči in potem smo zaspali.

Urška Trbovc, 4. a

Loading

Accessibility