Športnik leta 2015 Lori Škerl

Objavljeno: 10.03.2016 | Avtor: mlampret

V sredo, 2. 3. 2016, so v Kulturni dvorani Sevnica na prireditvi Športnik leta 2015, podelili priznanja najboljšim športnikom v občini. Lori Škerl, učenka OŠ Sava Kladnika Sevnica, je bila izbrana kot perspektivna športnica.

Lori je vsa leta obiskovanja osnovne šole tekmovala v različnih športnih panogah, zato jo lahko označimo kot vsestransko športnico. S svojo nadarjenostjo, trudom in neizmerno požrtvovalnostjo  je zelo uspešno zastopala ime Osnovne šole Sava Kladnika Sevnica tako znotraj meja občine, kot tudi izven. Vsa dosedanja leta šolanja je s svojo zavzetostjo in borbenostjo zelo veliko pripomogla k odličnim rezultatom v šolski ekipi odbojke, rokometa, nogometa, badmintona in namiznega tenisa. Še posebno izstopajo njeni rezultati, ki jih dosega v igrah z loparji, ki so njeni največji adut. Zadnja tri leta je osvojila naslov občinske in področne prvakinje tako v badmintonu kot v namiznem tenisu. S šolsko ekipo rokometa se je redno uvrščala na državna četrtfinalna tekmovanja. Ne smemo pa pozabiti, da je Lori svetovna prvakinja v Speedmintonu (sedaj Crossminton)  v svoji kategoriji, med najboljše na svetu pa se uvršča že nekaj let.

Lori Škerl je celovita športnica z vsemi  svojimi mladostniškimi lastnostmi, ki izžarevajo pozitivizem, borbenost, požrtvovalnost in pripadnost športu v celoti.

Zapisala: Vera Mihelič, športna pedagoginja

Slika Lori Škerl- perspektivna športnica