Šli smo v CŠOD

Objavljeno: 8.10.2019 | Avtor: Rebeka Dolinšek

Nekega sončnega dne, 2. 10. 2019, smo se odpravili v šolo v naravi. Dom Čebelica se skriva tam nekje pri Čatežu pri Trebnjem. Prvi, drugi in tretji dan smo plezali po plezalni steni, kolesarili, se potikali po gozdu in delali poskuse z elektriko. Tam so nas spremljali učitelji in učiteljice iz CŠOD. Meni je bilo najbolj všeč plezanje.

Zala Bizjak, 4. b

2. 10. 2019 smo odšli v šolo v naravi. V CŠOD Čebelica smo imeli veliko zabavnih aktivnosti kot so plezanje, pohod, različne igre z žogo. Učili smo se le na zabaven način. Vse dejavnosti in pouk so vodili učitelji iz CŠOD. V šoli v naravi smo se veliko zabavali, bili veseli in živahni. Najbolj pa mi je bila všeč zabava ob koncu tedna.

Julija Androjna, 4. b

V sredo, 2. 10. 2019, smo se odpeljali iz Sevnice, peljali smo se v Dolenjo vas pri Čatežu. Ko smo prispeli, smo se šli igrat na igrišče. Čez nekaj časa je iz Doma Čebelica prišel vodja Damjan. Povedal je nekaj pravil in navodil, ki jih moramo vedeti. Te tri dni smo se imeli odlično. Plezali smo, šli na pohod, kolesarili, imeli poskuse z elektriko in celo plesni večer. A tam nismo bili sami, tam so bili tudi vodja Damjan, učitelj Matej, učiteljici Tanja in Živa. Jaz sem se imela odlično.

Veronika Kink, 4. b

 

 

Loading

Accessibility