PODROČNO POSAMIČNO PRVENSTVO V ATLETIKI

Objavljeno: 1.06.2015 | Avtor: mlampret

V četrtek, 28.5. se je v Brežicah odvijalo področno prvenstvo v atletiki. Udeležilo se ga je 34 učenk in učencev naše šole. S svojimi vrstniki iz celega Posavja so se pomerili v posameznih atletskih disciplinah in poskusili doseči čim boljši rezultat, v upanju, da se uvrstijo na finalno tekmovanje v Kopru, ki bo v četrtek, 4. junija.

Tretje mesto so osvojili Nika Dobovšek v teku na 600 metrov, Luan Karavidaj v teku na 300 metrov in štafeta učenk 4×100 metrov.

Drugo mesto so osvojili Anže Trebše v teku na 1000 metrov, Leon Gregorič v teku na 600 metrov, Žiga Novšak v suvanju krogle in Lea Klenovšek v metu vorteksa.

Zmagali so Karin Gošek in Nik Rantah v teku na 1000 metrov, Urban Gnidica in Lea Haler v teku na 600 metrov, Ela Senica v skoku v daljino in Klara Zakšek v teku na 300 metrov.

Z odličnimi rezultati si je kar 10 učencev priborilo uvrstitev na zaključno tekmovanje v Kopru, kjer se bodo imeli priložnost pomeriti z najboljšimi atleti osnovnih šol Slovenije.

Vsem udeležencem čestitamo, Anžetu Trebšetu, Lei Klenovšek, Žigi Novšaku, Lei Haler, Niku Rantahu, Klari Zakšek, Karin Gošek, Eli Senica, Lei Ivandič in Kristini Beskorvajni pa veliko sreče v četrtek.

Mentor: Boštjan Slapšak

 

Loading

Accessibility