PODROČNO POSAMIČNO PRVENSTVO V ATLETIKI

Objavljeno: 3.06.2016 | Avtor: mlampret

V ponedeljek,  30. 5., se je v Brežicah odvijalo področno prvenstvo v atletiki. Nastopilo je 24 učenk in učencev naše šole. S svojimi vrstniki iz celega Posavja so se pomerili v posameznih atletskih disciplinah in poskusili doseči čim boljši rezultat, v upanju, da se uvrstijo na finalno tekmovanje v Kopru, ki bo v sredo, 8. 6.

Tretje mesto so osvojili Nika Dobovšek v teku na 600 metrov, Martin Sešlar v skoku v daljino in štafeta 4x 100 metrov, za katero so tekle Iva Močan, Ela Senica, Lea Haler in Nika Dobovšek.

Drugo mesto sta osvojila Tomaž Sešlar v teku na 600 metrov in Ela Senica v skoku v daljino.

Zmagali  Leon Gregorič in Lea Haler  v teku na 600 metrov, Nika Krajnc v metu vorteksa, Anže Trebše v teku na 1000 metrov, Julijan Mlakar Sedlašek v suvanju krogle in Iva Močan v teku na 60 metrov.

Z odličnimi rezultati so si Anže Trebše, Lea Haler, Nika Dobovšek, Leon Gregorič, Julijan Mlakar Sedlašek, Iva Močan, Ela Senica, Tomaž Sešlar, Nika Krajnc, Ajda Trbovc in štafeta deklic priborili uvrstitev na zaključno tekmovanje v Kopru, kjer se bodo imeli priložnost pomeriti z najboljšimi atleti osnovnih šol Slovenije

Vsem udeležencem čestitamo, Anžetu, Ajdi, Lei, Nikama, Leonu, Tomažu, Julijanu, Ivi in Eli pa veliko sreče v sredo.

Mentor: Boštjan Slapšak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading

Accessibility