OBVESTILO O PRIJAVI NA TOPEL OBROK

Objavljeno: 6.11.2020 | Avtor: Aleš Tuhtar

Spoštovani starši!

S strani pristojnega ministrstva smo včeraj dobili obvestilo, da bomo šole v naslednjem tednu, zagotavljale topel obrok za učence, za katere je v času zaostrenih epidemioloških razmer organizirano izobraževanje na daljavo.

 Brezplačen topel obrok pripada učencem, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku  ali odločbi na podlagi vloge za priznanje pravice do subvencije malice ali kosila, ne presega 382,82 € (3. dohodkovni razred otroškega dodatka).

Prav tako to pripada tudi učencem, ki so nameščeni v rejniško družino. Topel obrok pripada  vsem, ki imate že sedaj subvencionirano (brezplačno) kosilo.

Starši otroka na kosilo prijavite preko šole. Šola bo preverila upravičenost do prejema brezplačnega kosila in vas obvestila o času in načinu prevzema kosila.

Prosimo vas, da v kolikor želite prevzemati kosilo tudi v času izobraževanja na daljavo, svojega otroka prijavite do ponedeljka, 9. 11. 2020,  do 12.  ure za naslednji teden. Napišite oz. sporočite ime in priimek ter razred otroka.

Prijavo oddajte po mailu na vlasta.zemljic-gelb@ossevnica.si ali na tel. številko 07 81 63 515. 

Obvestilo Občine Sevnica v priponki TUKAJ.

S spoštovanjem,

Mirjana Jelančič, prof.,

Loading

Accessibility