OBVESTILO O PRIPRAVAH NA PREIZKUS LIKOVNE NADARJENOSTI OSNOVNOŠOLCEV na Gimnaziji Celje – Center (13., 20., 27. januar 2018)

Objavljeno: 9.01.2018 | Avtor: mlampret

Spoštovani!
Leto 2018 nam počasi odpira svoja vrata in ponuja izziv, da si tudi v službi naredimo naslednjih dvanajst mesecev prijetnih, lepih in zadovoljnih. Vsak po svoje in tudi skupaj.
Morda bomo prav skupaj našli kakšno novo, še neprehojeno pot, po kateri bo vredno stopiti v prihodnost ali po njej usmeriti mlade, s katerimi se srečujemo pri svojem delu.
Da bi prav njim naredili leto čim prijaznejše, a jim vseeno ponudili dovolj znanja in razvili njihove sposobnosti, ne da bi jih pri tem izpostavljali stresnim situacijam, bomo po dobrih preteklih izkušnjah tudi letos organizirali za osnovnošolce, ki se želijo vpisati v program umetniška gimnazija – likovna smer, priprave na preizkus likovne nadarjenosti. Potekale bodo tri sobote zapored na Gimnaziji Celje – Center, in sicer 13., 20. in 27. 1. med 10. in 12. uro v risalnici (II. nadstropje levo). Vsa podrobnejša navodila bodo objavljena na šolski spletni strani (http://www.gcc.si/), naj pa poudarimo, da udeležba na pripravah nikakor ni pogoj za pristop k preizkusu oz. uspešnost pri preizkusu likovne nadarjenosti, ki bo letošnje šolsko leto potekal v torek, 7. 3. 2018, v popoldanskih urah.

S klikom na povezavi odprite celotno obvestilo in prijavnico.

Loading

Accessibility