NAŠ MALI PROJEKT: RAZREDNA KUHARICA 1., 2., 3. razred, 12. 11. 2015

Objavljeno: 12.11.2015 | Avtor: Erika Anzelc Intihar

MMMMMMM

sadnakupa27_resizemmmmmmmmsadnakupa24_resize

PRIPOMOČKI: nož, dve posodi, krožnik, stepalnik, odpirač, zajemalka.

SESTAVINE: sadje, smetana, čokoladne mrvice, sladoled.

KAJ SO NAPISALI UČENCI?

Uporabi sadje in ga z nožem nareži na majhne kose. Odpri posodo, kjer je kupljen kompo in ga zmešaj s sadjem, ki si ga narezal. Daj ga v hladilnik za približno tri ure. Sadni kompot daj v skodelico in dodaj smetano. Po vrhu daj še čokoladne mrvice. Dober tek. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmRok Mergole, 3. razred

Najprej z nožem narežemo sadje. Potem nekdo s stepalnikom zmeša smetano. Z odpiračem odpremo kupljeno sadje v konzervi. Vse sadje damo v eno skledo. Z zajemalko premešamo sadje v skledi. To vse damo v hladilnik za dve uri in pol. Sadno kupo posujte s čokolado. Na smetano dajte sladoled ali jagodo. Dober tek Vam želim.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmTadej Marušič, 3. razred

Najprej smo narezali sadje na majhne koščke. Potem smo odprli konzervo že narejene sadne solate. Sadno solato smo stresli v skledo. Potem smo stresli še narezano sadje. Med tem so David, Tadej in učiteljica Sonja naredili smetano. Na koncu smo dali sadno solato v hladilnik.  Narezano sadje smo dali v skodelico. Na sadje smo dali smetano. Potresli smo še čokoladne mrvice. Dober tek!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmLia Falež, 2. razred

 

sadnakupa12_resizemsadnakupa23_resize

Loading

Accessibility