Mladi novinarji na obisku v Vrtcu Ciciban Sevnica

Objavljeno: 21.05.2018 | Avtor: Sergeja Seljak

Z učenci novinarskega krožka smo obiskali Vrtec Ciciban Sevnica, skupino Žabice. Prijazno so nas sprejeli nasmejani otroci, njihova vzgojiteljica Helena in pomočnica Melita. Iskreno se zahvaljujemo za izjemno prijeten sprejem in skupno druženje. Čas je kar prehitro minil in komaj čakamo, da se z otroki drugo leto srečamo na šolskem hodniku.

Kako so skupni dve uri opisali učenci, si preberite v spodnjih zapisih učenk.

 

V torek, 15. 5. 2018 smo se učenci novinarskega krožka odpravili v vrtec. Mladi novinarji smo se z otroki igrali in se spomnili na svoja otroška leta. Otroci so nam zapeli tudi nekaj pesmi. Na koncu smo odšli še na igrišče in se igrali ledene kocke. Preden smo se poslovili, smo naredili še skupno fotografijo in se nasmejani vrnili v šolo.

Nina Krmelj, 6. c

 

V torek, 15. 5. 2018, smo se učenci novinarskega krožka z učiteljico odpravili v Vrtec Ciciban Sevnica. Najprej smo se spoznavali, potem pa skupaj igrali, ustvarjali, sestavljali kocke, metali žogice in se smejali. Tudi mali otroci znajo zelo lepo peti: predstavili so nam 4 pesmice. Nam je bila najbolj všeč vrtčevska himna. Sledil je najboljši del: lovljenje ledenih kock. Vzgojiteljica je s pomočjo izštevanke izbrala tri lovce, ki so lovili. Ko smo pogledali na uro, smo ugotovili, da se moramo na žalost že posloviti. A brez skupinske slike ni šlo. Še slikanje in hitro nazaj v šolo.

Lana Vurnek in Nia Bedek, 4. c

 

Loading

Accessibility