Loški učenki na 3. likovni koloniji na gradu Sevnica

Objavljeno: 10.12.2015 | Avtor: Milena Zemljak

 

V sredo 8. 10. 2015 je na gradu Sevnica potekala 3. otroška likovna kolonija. Te kolonije sta se udeležili tudi dve učenki iz POŠ Loka pri Zidanem Mostu. Zapisali sta svoje vtise.

8.10. 2015 sva s sošolko Manco in gospo učiteljico Nado Režun odšle na sevniški grad. Udeležili sva se likovnega srečanja učencev OŠ občine Sevnica. Čebelar nam je povedal veliko o medu in panjih. Slikali smo na 60 let stare panjske končnice. Z Manco sva slikali skupaj. Naslikali sva zelo lepo, tudi učitelji so naju pohvalili. Na koncu smo imeli še kosilo. Preden smo odšli nazaj v šolo si je lahko vsak vzel kozarček medu. Imela sem se zelo lepo.

                                                                       Neža Močnik, POŠ Loka pri Zidanem Mostu

S sošolko Nežo sva bili na likovnem srečanju učencev OŠ občine Sevnica na gradu. Risali smo na panjske končnice. Bili smo v parih in vsak par je slikal na svoj panj. Midve z Nežo sva naslikali ovce v ogradi in pava, ki je bil poln pisanih barv. Naloga je bila, da moramo naslikati kar bi čebela rada videla. Lepo je bilo. Na koncu je vsak dobil vabilo na razstavo in lonček medu. Ta dan mi je bil všeč.

                                                                                Manca Kosem, POŠ Loka pri Zidanem Mostu

_FOT1691      P1260521

Loading

Accessibility