Izjava o dostopnosti

Spoštovani uporabniki,

Želimo vas obvestiti, da se zavedamo pomembnosti dostopnosti spletne strani https://www.ossevnica.si/ za vse obiskovalce, ne glede na njihove omejitve ali uporabljeno tehnologijo. Zato si prizadevamo, da bi spletno stran naredili dostopno za vse uporabnike, v skladu s smernicami dostopnosti spletnih mest WCAG 2.1 ter Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij.

S pomočjo ustreznih dodatkov smo zagotovili, da lahko uporabniki nastavijo opise slik z alternativnim besedilom, da so barve kontrastne in berljive, da so povezave označene na jasen način ter da je besedilo dovolj veliko in berljivo.

Vendar pa želimo poudariti, da trenutna različica spletne strani ne izpolnjuje vseh pogojev za popolno dostopnost. Zato smo trenutno v načrtu za prenovo spletne strani, da bi izboljšali dostopnost in zagotovili, da bo spletna stran uporabna za vse uporabnike, ne glede na njihove omejitve ali uporabljeno tehnologijo.

Pri izboljševanju dostopnosti spletne strani bomo upoštevali aktualne smernice dostopnosti. Poleg tega bomo uporabili orodja za preverjanje dostopnosti spletnih vsebin in redno preverjali dostopnost spletne strani. S tem bomo zagotovili, da bo spletna stran uporabna za vse uporabnike, ne glede na njihove omejitve ali uporabljeno tehnologijo.

V kolikor imate kakšne težave pri uporabi spletne strani ali predloge za izboljšanje dostopnosti, nas prosimo kontaktirajte preko e-poštnega sporočila. Vaša povratna informacija nam bo v pomoč pri nadaljnjem izboljševanju dostopnosti spletne strani.

Zahvaljujemo se vam za vaš obisk na spletni strani https://www.ossevnica.si/ in se veselimo vašega sodelovanja pri izboljševanju dostopnosti naše spletne strani.

 

Loading

Accessibility