ČAROBNO VZDUŠJE NA NOVOLETNI TRŽNICI

Objavljeno: 6.12.2015 | Avtor: MArjeta Teraž

Na šoli smo tudi letos organizirali novoletno tržnico. Prispevke z novoletne tržnice vsako leto shranimo v šolski sklad, s pomočjo katerega lahko pomagamo učencem, da lahko gredo v šolo v naravi in obiskujejo različne dejavnosti.To leto je bilo še posebej čarobno, kajti bilo je vloženega veliko truda in dela učencev in učiteljev. Tako je novoletna tržnica zablestela v vsem svojem sijaju.
In ko se je končno začelo, smo vsi prisluhnili Modri minuti, kjer sta gospod učitelj Milan Mitrović in devetošolka Lea zaigrala in zapela skladbo, ki nas je še bolj privabila k ogledu novoletne tržnice. Sledil je uvodni program, ki sta ga vodili Katarina Knez in Nikolina Ilinčić. Po programu pa so si lahko obiskovalci ogledali in izbrali raznovrstne izdelke vse učencev naše šole, pa tudi izdelke učencev podružnic Loka in Studenec. Ves čas je bilo čutiti zimsko idilo in praznično vzdušje. Ko pa nam je postalo hladno, smo se pogreli z vročo čokolado in keksi iz pekarne Kruhek. Skratka bilo je nepozabno.
To je bil eden izmed najlepših dogodkov na naši šoli, ki se ga vsi z veseljem udeležimo in z veliko voljo in veseljem že tedne prej ustvarjamo izdelke za obiskovalce. Če letos niste utegnili priti, pa pridite drugo leto. Naj vam zaupam eno skrivnost. Zelo se boste zabavali.
Nikolina Ilinčić, 7.c

Loading

Accessibility