1. športni dan za petošolce

Objavljeno: 13.09.2023 | Avtor: Tanja Žnidaršič

V sredo, 13. 9. 2023, v petek, 15. 9. 2023 in v ponedeljek, 18. 9. 2023 smo petošolci izvedli prvi športni dan v letošnjem šolskem letu.

Preizkusili smo svoje kolesarske spretnosti in znanje o pravilih varne vožnje. Predno smo začeli z vožnjami nas je obiskal g. policist, ki je pregledal izpravnost koles in učencem podaril nalepko varnega kolesa. Spodbudil jih je k varni vožnji in opozoril na morebitne nevarnosti, ki jih čakajo v prometu. Za sodelovanje se Policijski postaji Sevnica in g. policistu zahvaljujemo.

Zahvaljujemo pa se tudi Občini Sevnica, ki nam je omogočila varno in nemoteno uporabo parkirnih površin pri bazenu Sevnica, kjer smo si na parkirne površine s kredami narisali simulacijo ceste, po kateri smo vadili pravila varne vožnje, predno se zares samostojno odpravimo na prave prometne površine.

V naslednjih dneh, nas boste še večkrat srečali na cesti od šole do bazena, kjer bodo potekale priprave za kolesarski izpit. Prosimo vas za razumevanje, saj naše dolge kolone mladih kolesarjev, povzročajo tudi zastoje.

Varno in srečno vožnjo vsem kolesarjem.

Loading

Accessibility